De zwoele zomerdagen nemen af en de regenbuien nemen toe… Maar wij zijn gerust, want met de aankomende herfst-interieur trends kunnen wij niet wachten om ons binnen te vertoeven! De eerste trend die je in dit artikel leest, is de ‘Nordic Retreat’: een Scandinavisch, rustig interieur met vernieuwende patronen en texturen. Kijk je mee?

Rust, patronen en texturen

De Scandinavische stijl, zucht, we kunnen er geen genoeg van krijgen… Het heerlijke gevoel van rust, natuur en knusheid. In 2019/2020 zien we vernieuwende hints door middel van verschillende patronen en structuren. Ook staan duurzaamheid en milieuvriendelijke producten voorop als het gaat om deze trend. Wij hebben speciaal voor jou gespeurd naar gezellige en trendy woondecoraties.

Knuffelen met kussentjes

Kussentjes geven nét dat cozy gevoel wat nodig is in een knus interieur. Kies hierbij voor warme kleuren zoals rood, mosterd en oranje. Om compleet bij de trend aan te sluiten, zijn de patronen van belang. Vergeet daarnaast niet om een dekentje neer te leggen met een leuke print of een zijdezacht textuur.

Sostrene Grene nieuwe catelogi

 

Zacht dekentje van Hema

Romantisch met kaarslicht

Maak het thuis extra romantisch met kaarslicht (en dit kan ook prima he-le-maal met jezelf)! Het geeft een rustgevend effect en met een lekkere geurkaars prikkel je ook nog eens extra zintuigen.

Soya Wax geurkaarsen van Ferm Living Sekki

Muurdecoratie en rieten lampenkappen

Een schilderijtje van een (minimalistische) plant of bloem aan de muur, een rieten lampenkap aan het plafond en zelfgemaakte bloemenkransen: klinkt als het perfecte plaatje!

Hoe leuk: Dille en Kamille geven een DIY op hun site voor je zelfgemaakte bloemenkrans!

Nordic muurdecoratie bij Casa

En? Ga jij de ‘Nordic Retreat’ verwelkomen in je interieur? Heel leuk, maar niet te snel, want we hebben nog meer trends voor je klaarliggen! De volgende keer nemen we je namelijk mee in een bijzondere trend, namelijk: ‘Tropisch Zacht’. ‍🦁