Misschien heb je ‘m al op de #ManicMonday gezien: de ‘before & after’ van een roze badkamer. Laten we eerlijk zijn: we zijn er goéd op voorruit gegaan qua styling. En kleur in de badkamer: dat is echt zo gek nog niet! Met de juiste kleurencombinaties en patronen, kun je nóg steeds een heerlijk rustgevende plek van badkamer (of overig sanitair) maken. Kijk je mee?

Zachtroze

Je hebt al een klein glimpje opgevangen van een zachtroze badkamer afgelopen maandag op ons Instagram-kanaal. In de badkamer gaat roze vaak gepaard met witte, grijze kleuren en goudtinten. En wat we stiekem nog het mooist vinden, is de combinatie met marmer.

(Hemels)blauw

Blauw is wellicht het meest voorkomende kleurtje in de badkamer als je nét wat meer dan wit wilt. Met de kleur blauw leg je tenslotte de link naar het water of een strakblauwe lucht terwijl je aan het strand ligt; hoe rustgevend. Blauw kun je ook heel goed combineren met wittinten, maar wat dacht je bijvoorbeeld van hout? Hout brengt je meer terug naar het wellness- slash natuurgevoel en in combinatie met een paar kleine plantjes ben jij niet meer weg te slaan uit je badkamer.

Bos 0f smaragdgroen

Over natuur gesproken: groen is he-le-maal de kleur als je nog meer ‘natuur-elementen’ wilt terugbrengen in het sanitaire gedeelte. in combinatie met een paar plantjes, hout en eventuele –niet te aanwezige– goudtinten maak jij een relaxt plekje. Je kunt dus kiezen voor een zachte kleur groen, maar als je van meer high class luxe houdt, is smaragd helemaal het einde. Hierbij combineer je wat meer donkere tinten zoals donkergrijs.

https://developers.pinterest.com/tools/widget-builder/?type=pin&url=https%3A%2F%2Fwww.pinterest.com%2Fpin%2F599612137871926655%2F&size=medium&terse=true

Terugkerend patroon

Valt je ook iets op aan de foto’s? Ons valt het op dat we een terugkerend patroon zien van geometrische vormen. Naast deze vormen, zien we ook steeds meer natuur-elementen op de muren terugkomen in vorm van spectaculair safari behang.

Kun je geen genoeg krijgen van deze mooie plaatjes? Check dan ons Pinterest-kanaal en laat je inspireren.