Lente-kopers: dat zijn de mensen die tijdens dit seizoen lentekriebels krijgen om een huis te kopen. En er zijn aardig wat maniertjes om het huis voor deze kopers nóg aantrekkelijker te maken. Namelijk door het huis ‘lenteproef’ in te richten! In dit artikel geven we je de tips. 

Lente-kopers vinden het geweldig om in dit seizoen een huis te kopen. Dit seizoen geeft namelijk het gevoel van “een nieuwe begin”. Alles komt weer tot leven, het weer wordt vrolijker, het blijft langer licht: het voelt simpelweg allemaal wat positiever (zélfs tijdens deze crisistijd). Om deze kopers aan te trekken, is het absoluut een goede optie om je interieur lenteproef te maken!

De bloemetjes binnen … eh, buiten zetten

Bloemen geven per direct een gezellig en huiselijk gevoel in het interieur. Een typische lenteboeket is bijvoorbeeld een bosje tulpen of narcissen. Maar je kunt ook een prachtig boeketje maken met bloesem, Violier en Lathyrussen.

Een nieuw kleurtje

Voor dit voorjaar komen we vooral de kleuren roze, aubergine en groen tegen. Je kunt hier alle kanten mee op. Poederroze, pastelroze, knalroze, mintgroen: noem maar op!

Strand in huis

Als we niet naar het strand buiten kunnen, brengen we het gewoon naar binnen! En wauw, wat levert dat een geweldig vakantiegevoel op. Het doet je denken aan de zomer en fijne herinneringen: en dat is wat de potentiële koper nodig heeft. 😉

Dit was een artikel uit de ‘quarantaine-rubriek’. Houd je het nog een beetje vol en wat doe jij om tijdens deze quarantaine-tijd door te komen? Voor meer inspiratie en activiteiten-tips kijk je even naar bijvoorbeeld dit artikel.

Lente-kopers boeket