Ben je ook weleens nieuwsgierig naar hoe een renovatie eruit kan zien, zonder dat je het daadwerkelijk moet doen? Dan is een digitale restyle een werkelijke uitkomst. Je krijgt meer inzicht in ‘wat je er van kunt maken’ en het helpt je zelfs om de renovatie in overweging te nemen. In dit artikel nemen we je mee in zo’n restyle.

Het advies:

1. Tijd voor nieuw meubilair! Gedateerde meubilair verruilen voor meer modernere aanwinsten scheelt ontzettend veel in de beleving van een huis.

2. Een eigentijdse vloer. Hierbij denk je bijvoorbeeld aan een laminaat of houten vloer. 

3. Moderne gordijnen. Vergis je niet in in wat voor verandering gordijnen in een interieur teweeg brengen. Het geeft direct meer sfeer en een warm thuisgevoel.

4. Opknapbeurt aan de openhaard. De openhaard heeft in de digitale restyle een hardstenen omlijsting gekregen. Het plateau is verwijderd en de wanden gestuukt. Zo ziet het er strak en clean uit.

5. Behoud het goede. En dat is in dit geval de prachtige, houten balk tegen het plafond. Dit een een uniek en autenthiek detail wat een daadwerkelijke eye-catcher is.

Et voila: met zo’n digitale restyle heb je zó een real-life idee van een renovatie. Op deze manier durf je misschien sneller een renovatie in gang te zetten omdat je ziet hoe het kan worden. Heb je meer inzicht nodig? Kijk dan naar onze andere project-artikelen of neem contact met Anke op. Ze helpt je graag verder!