Deze woning werd leeg opgeleverd en te koop aangeboden. Op de oude foto’s is goed te zien dat het schilderwerk nogal verouderd is. De muren kunnen dus wel een nieuw likje verf gebruiken! Ook valt er wat aan te pakken bij de ouderwetse haard en het interieur van de ruimtes.

Het advies:

1. Het moderniseren van de ouderwetse haard. In plaats van de oude muurtjes kun je aan de rand mooie, strakke natuurstenen aanbrengen. Het geeft direct een hele andere look and feel.

2. De muren sauzen in een eigentijdse kleurstelling. Hierdoor maskeer je de afdrukken op de muur die zijn ontstaan door bijvoorbeeld schilderijen. Door het nieuwe schilderwerk ziet het er weer fris en verzorgd uit.

3. Zonder meubilair geen levendigheid in een huis! Al met enkele basis meubels kun je een goede presentatie neerzetten. Vergeet vooral niet in de vensterbanken accessoires te plaatsen, dit zijn details die het plaatje compleet maken.

De nieuwe presentatie van de woning maakt een fris en modern verschil. Hierdoor is deze woning binnen een korte tijd verkocht!